“Of hij de volgende stap aankan, moet je natuurlijk nog afwachten.”

0
1580

Feyenoord staat nog altijd bovenaan in de Eredivisie en mag, als het in de laatste drie speelronden niet onderuit gaat, de eerste landstitel sinds 1999 vieren. Voor Giovanni van Bronckhorst, die anderhalf jaar geleden aan de slag ging als hoofdtrainer in De Kuip, zal dat na de KNVB Beker van vorig seizoen alweer zijn tweede hoofdprijs worden in Rotterdam.

Henk van Stee verwacht dat de oud-speler van onder meer Feyenoord, Arsenal en Barcelona weleens een mooie carrière tegemoet zou kunnen gaan: “Hij is die anderhalf jaar als trainer niets veranderd. Giovanni is een jongen die luistert naar iedereen, maar altijd zijn eigen gang gaat”, vertelt hij bij RTV Rijnmond.

De oud-trainer van de Rotterdammers houdt echter wel een slag om de arm: “Met zijn achtergrond als voetballer en straks een kampioenschap als trainer, heeft hij zeker toekomst. Of hij de volgende stap aankan, wanneer hij met internationale topspelers te maken gaat krijgen, moet je natuurlijk nog afwachten.”

Bron Netwerk

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder