El Ahmadi speelt met pijnstillers, wacht met ingreep aan lies tot na seizoen

0
1349

Karim El Ahmadi loopt volgens De Telegraaf op zijn tandvlees. Zijn lies is door een lang seizoen zonder winterstop én een loodzwaar toernooi in de Afrika Cup zo pijnlijk, dat hij onder andere omstandigheden al rust zou moeten nemen. Andere spelers zouden met zijn lies zelfs een operatieve ingreep ondergaan, maar El Ahmadi kiest ervoor om pas na de laatste wedstrijd met chirurg Casper van Eijck te kijken naar een mogelijke ingreep in het ziekenhuis. Hij wil er koste wat het kost bij zijn in de laatste fase van het seizoen. Hij speelt daarom met pijnstillers.

Daarvoor moet hij ook nog op zijn hoede zijn voor gele kaarten. Hij staat nu op acht kaarten en kan er dus nog één krijgen zonder problemen. ‘Als ik er nu nog één krijg tegen Vitesse én Excelsior, ben ik in de laatste wedstrijd van de competitie tegen Heracles geschorst. Dus ik hoop niet dat dit gebeurt.’

Bron Netwerk

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder