Collectorsitem! De Feyenoord Kampioenschapsring

0
46123

Aanmelden voor de Feyenoord Kampioenschapsring

Feyenoord is kampioen van de Eredivisie seizoen 2016/2017. Een wereldprestatie van de Feyenoord selectie en de technische staf.

Speciaal voor de supporters heeft FSV De Feijenoorder een supportersring laten ontwikkelen. De Feyenoord supportersring is in een zeer gelimiteerde oplage geproduceerd en je kunt er een bestellen via het onderstaande aanvraagformulier.

Velden die verplicht zijn worden gemarkeerd met (*)

Persoonlijke gegevens

 Man Vrouw

Adresgegevens

ContactgegevensFeyenoord Kampioenschapsring


Betalingsgegevens


iDEAL 


Feyenoord is kampioen en dat willen we (laten) weten ook! 18 jaar wachten en smachten zijn voorbij. En dat gaan we vieren ook. We begonnen al direct op het veld. FSV De Feijenoorder heeft na het binnenhalen van de schaal unieke Kampioenschapsringen overhandigd aan de Feyenoord selectie en de technische staf. Als eerste kregen aanvoerder Dirk Kuyt en trainer Giovanni van Bronckhorst een exemplaar overhandigd. De rest van de selectie krijgt de ring vandaag ook. De unieke ring is speciaal voor de selectie en de technische stad geproduceerd en een passende afsluiting van een te gek seizoen.
FSV De Feijenoorder kampioensring

Supportersring

FSV De Feijenoorder maakt ook voor de supporters een kampioensring. Deze massief zilveren ring is van hogen kwaliteit en verschijnt in een zeer gelimiteerde oplage. De ring is vanaf vandaag te bestellen. De kampioenschapsring ontvang je inclusief een luxe doosje. Het bestellen gaat eenvoudig via het aanvraagformulier op deze pagina.
FSV De Feijenoorder kampioensring

Opmeten van de maat

Zodra de boeking en betaling is ontvangen stuurt FSV De Feijenoorder een mal op via de post. Hiermee meet je de maat van je vinger op. Die geef je vervolgens door aan FSV De Feijenoorder. Hierna maakt de juwelier de ring op maat en verzenden we de kampioensring naar je huisadres. Wees er snel bij want op is echt op in dit geval.

Prijs en ledenvoordeel

Leden van FSV De Feijenoorder betalen per ring: €219,50
Niet leden van FSV De Feijenoorder betalen per ring: €244,50 (lid worden doe je hier)

We realiseren ons dat deze ring voor veel supporters kostbaar is. Onze keus was om het echt een uniek item te laten zijn en een ring van hogen kwaliteit aan te bieden. De ring is van hoogwaardig zilver en massief. Daarmee benadrukt de vereniging de waarde van het kampioenschap en dit bijzondere aandenken daaraan.

FSV De Feijenoorder kampioensring

Waarom?

Binnen de vereniging hebben we lang nagedacht over hoe we de selectie op een bijzondere manier konden bedanken voor dit geweldige seizoen. Zowel als selectie en staf als individueel. Daarom een ring voor een ieder van deze helden. Een blijvend aandenken dat nog nooit eerder is gemaakt bij Feyenoord.

- Advertentie - De officiële webshop door supporters, voor supporters!