Meld je aan voor de verloting van het Chris Gyan spandoek!

0
1012

Maak kans op het Chris Gyan spandoek

Via dit formulier kun je eenvoudig een lootje kopen. Hiermee maak je kans op het Chris Gyan spandoek. Het spandoek werd door de supporters getoond voor de wedstrijd Feyenoord-NAC Breda. Het doek was een steun in de rug van Chris Gyan die het financieel en qua gezondheid zwaar heeft. Help Gyan aan een mooi bedrag en wie weet is het spandoek binnenkort wel in jouw bezit.

Velden die verplicht zijn, worden gemarkeerd met (*)

Persoonlijke gegevensAdresgegevens

ContactgegevensKoop hier je lootje(s)


Betalingsgegevens


iDEAL 

Acties voor Chris Gyan

In de weken voorafgaand aan Feyenoord-NAC Breda kwamen er verschillende steunacties voor cultheld en oud-Feijenoorder Chris Gyan op gang. Supporters zijn een crowdfunding en een shirtveiling gestart. Michel van Egmond bracht een boek uit waar een groot gedeelte van de opbrengst ten goede komt aan Chris Gyan. Als slotstuk toonde de supporters voorafgaand aan Feyenoord-NAC Breda een spandoek met een afbeelding van de cultheld. Samen met de tekst: “Eens een Feijenoorder altijd een Feijenoorder!”.

Spandoek

Het spandoek is samen met de tekst “Eens een Feijenoorder altijd een Feijenoorder” in de opslag gegaan. Uiteraard zonde want dit mooie spandoek hoort bij een echte Feijenoorder aan de muur (Let op de exacte maten zijn niet bekend maar het is een vrij groot doek!). Hierom en om Chris Gyan nog extra te steunen gaan we het spandoek inclusief de tekst verloten. Elke Feijenoorder maakt al voor 5 euro kans om dit prachtige doek te bemachtigen.
Gyan

Aanmelden voor de verloting

Je kunt je aanmelden door het inschrijfformulier in te vullen en minimaal 5 euro af te rekenen. Elke Feijenoorder kan met zoveel lootjes meedingen als hij/zij wilt. Hoe meer lootjes van 5 euro hoe meer kans je maakt. De winnaar van de verloting maken we op 22-12-2017 bekend. Let op: Van elke iDEAL betaling gaat er een klein bedrag naar het online betalingssysteem. Het exacte opgehaalde bedrag maken we ook op 22-12-2017 bekend.

Doe mee en steun Chris Gyan!

Feijenoorder.
Dat ben ik.
Dat ben jij.
Feijenoorders, dat zijn wij.

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder