Skip to content

Kameraadjes Voetbalfeest 2018 op zondag 25 maart

Feyenoord organiseert ook in 2018 het Kameraadjes Voetbalfeest. Na succesvolle edities in 2015, 2016 en 2017 vindt het evenement voor de jongste Feyenoorders dit jaar plaats op zondag 25 maart. Heb je zin in een feestje, noteer deze datum dan in je agenda!

Op zondag 25 maart opent De Kuip om 11:00 uur haar poorten en vanaf dat moment is er van alles te doen in en rondom het stadion. Stel je vragen aan de spelers tijdens de kidspersconferentie, zet jouw baby op de foto met je favoriete Feyenoorder en geniet in het stadion van een wervelende show met presentator Pepijn Gunneweg, YouTubers Matthy en Koen en optredens van diverse topartiesten! Welke dit zijn, maken we later bekend…

Kaartverkoop

Leden van Juniorclub Kameraadjes mogen gratis naar het Kameraadjes Voetbalfeest. Wel dienen zij hun kaartje online te verzilveren. Dit kan vanaf zaterdag 3 februari om 9:00 uur, als de voorrangsperiode voor leden van start gaat. Deze loopt tot en met vrijdag 16 februari. Alle Kameraadjes ontvangen vrijdag 2 februari een e-mail met hun persoonlijke inloggegevens om hun gratis kaartje te verzilveren.

Ouders, broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes van Kameraadjes zijn natuurlijk ook van harte welkom op het Voetbalfeest. Zij betalen slechts € 10,- per kaartje. Per Kameraadjes-lidmaatschap kunnen maximaal vier kaarten worden bijgekocht. In totaal zijn er 15.000 kaarten beschikbaar voor het Voetbalfeest.

Let op: het Voetbalfeest was vorig jaar al in de voorrangsperiode snel uitverkocht, dus wees er op tijd bij met het kopen van je kaartjes! Wil je gratis naar het Voetbalfeest en jouw kaartje gegarandeerd in de voorrangsperiode kunnen verzilveren? Meld je dan nu hier aan als lid van Kameraadjes!

Alle informatie over het Kameraadjes Voetbalfeest 2018 lees je op www.feyenoord.nl/kameraadjes/voetbalfeest. Hou verder de officiële kanalen van Feyenoord en het Instagram-account van Coentje (Coentje1908) in de gaten voor de laatste update over het feest in De Kuip.