Feestbus vanaf Overijssel naar Feyenoord-Fortuna Sittard

0
283

Woon jij in de buurt van Haaksbergen of Hardenberg? Goed nieuws! FSV De Feijenoorder laat bij genoeg animo een bus op 16-12-2018 rijden naar de wedstrijd Feyenoord-Fortuna Sittard. Uiteraard is de bus voorzien van muziek en zijn er drankjes te koop. De bus start in Haaksbergen, maakt een tussenstop in Hardenberg met eindstation De Kuip. Na de wedstrijd zal de bus weer naar Hardenberg rijden en hierna naar Haaksbergen.

Details
Vertrekplaats: Haaksbergen (10:30 uur)
Tweede opstaplocatie: Hardenberg (omstreeks 11:30 uur)

Prijs
De prijs voor leden voor de bus is €32,50. De prijs voor niet-leden voor de bus is €42,50. Nog geen lid? Word lid van FSV De Feijenoorder en profiteer direct van ledenkorting!

Busvervoer inclusief wedstrijdkaart 
Er zijn een aantal wedstrijdkaarten beschikbaar via FSV De Feijenoorder (vak Y) voor de wedstrijd. Dus wil je mee met de bus inclusief wedstrijdkaart? Reageer dan snel! De prijs voor leden voor de bus + wedstrijdkaart is €62,50. De prijs voor niet-leden voor de bus en wedstrijdkaart is €72,50. Nog geen lid? Word lid van FSV De Feijenoorder en profiteer direct van ledenkorting!

Aanmelden
Aanmelden gaat gemakkelijk door een e-mail te sturen naar info@defeijenoorder.nl onder vermelding van ‘Feestbus Feyenoord-Fortuna Sittard’ met de volgende gegevens:
– Je voor en achternaam
– Opstapplaats
– Je telefoonnummer
– Je lidnummer (indien lid van FSV De Feijenoorder)
– Aangeven of je alleen met de bus wilt reizen of ook een wedstrijdkaart wilt.

Betalen
Bij aanmelding voor de feestbus graag na e-mailbevestiging van onze kant betalen via de volgende gegevens:
Rekeningnummer: NL12 RABO 0333 8244 66
Tenaamstelling: FSV De Feijenoorder
Omschrijving: ‘je naam’ en ‘Feestbus Fey-Fortuna’.

Mocht er niet genoeg animo zijn voor de bus, dan hoor je dit uiterlijk op 16 november. Uiteraard krijg je je geld dan terug.

Reisinformatie
FSV De Feijenoorder zorgt voor reisbegeleiding gedurende de reis. Elke deelnemer ontvangt bij aanmelding een bevestiging. Uiterlijk 1 week voor aanvang van de reis ontvang je een e-mail met de exacte vertrektijd, adres en verdere informatie.

Direct na de wedstrijd zal de bus op dezelfde plek vertrekken waar je afgezet bent (vlakbij De Kuip).

Dus wil jij dat de feestbus vol met Feijenoorders gaat rijden vanaf Overijssel? Meld je dan snel aan zodat de bus gegarandeerd door kan gaan!


 

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder