Ga je op 9 februari mee met onze partyboot?

0
3841

Aanmelden voor de partyboot

Heb je zin om met je vrienden mee te gaan met deze unieke PMDS? Meld je dan hier aan!

Velden die verplicht zijn worden gemarkeerd met (*)

Persoonlijke gegevens
ContactgegevensLedenvoordeel


Betalingsgegevens


iDEAL 


Op zaterdag 9 februari organiseert FSV De Feijenoorder voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen De Graafschap een toffe Pre Match Drinking Session (PMDS). Onze partyboot vaart dan met een flinke groep supporters drie uur lang in en rond Rotterdam.

Vertrek en aankomst vlakbij De Kuip

De partyboot vertrekt rond 15.30 uur vanaf de Piet Smitkade (Veranda), op loopafstand van De Kuip. Daar leggen we rond 18.30 uur weer aan, ruimschoots op tijd voor de aftrap van Feyenoord-De Graafschap om 20.45 uur.

DJ aan boord 

Uiteraard is er een DJ aanwezig op de boot. Naast de welbekende Rotterdamse teringherrie zorgt hij ook voor ander repertoire.

Drank, muziek & gezelligheid inbegrepen

Voor deze unieke PMDS rekenen wij slechts drie tientjes voor leden en vier tientjes voor niet-leden. Muziek, drank en gezelligheid zijn inbegrepen. Een wedstrijdkaart is niet inbegrepen, maar die heb je al, want je hebt een seizoenkaart, ja toch, niettan? Nog geen lid van FSV De Feijenoorder? Klik hier en word nu lid, je profiteert dan direct van ledenvoordeel!

Aanmelden

Heb je zin om met je vrienden mee te gaan met deze PMDS? Meld je dan aan via het formulier op deze pagina. Je kunt tot 5 kameraden opgeven. Heb je meer dan 5 aanmelders? Stuur dan een mail naar info@defeijenoorder.nl

Let op! Je aanmelding is pas definitief na betaling.

 

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder