Partybus naar de afscheidswedstrijd van Gio en Robin!

0
542
Robin van Persie: 3-2!

We gaan weer rijden!

We gaan met een partybus vanuit het noorden naar de wedstrijd Feyenoord-ADO Den Haag op zondag 12 mei (aftrap 14:30 uur). Maak jij het afscheid van Robin van Persie en Gio live mee?

Details
Vertrekplaats: Borger (om 09:00 uur)
Eerste stop: NS Station Assen (omstreeks 09:30 uur)
Tweede stop: NS Station Hoogeveen (omstreeks 10:00 uur)
Laatste stop: NS Station Zwolle (omstreeks 10:40 uur)

Vanuit Zwolle zal er naar de Kuip gereden worden, zodat er nog voldoende tijd is voor een goede PMDS. Na de wedstrijd zal de bus weer vertrekken naar het noorden.

Prijs
De prijs voor de partybus vanuit het noorden is voor leden van FSV De Feijenoorder €35,- per persoon. Niet leden betalen €45,- per persoon. Nog geen lid? Word lid van FSV De Feijenoorder en profiteer direct van ledenkorting!

Wedstrijdkaarten
Er zijn een aantal wedstrijdkaarten beschikbaar via de vereniging (vak Y) voor de wedstrijd. Dus wil je mee met de bus inclusief wedstrijdkaart? Reageer dan snel! Een bus+wedstrijdkaartje kost voor leden €65. Niet leden betalen €75. Nog geen lid? Word lid van FSV De Feijenoorder en profiteer direct van ledenkorting!

Aanmelden
Aanmelden gaat gemakkelijk door een e-mail te sturen naar info@defeijenoorder.nl onder vermelding van ‘Partybus Feyenoord-ADO Den Haag’ met de volgende gegevens:
– Je voor en achternaam
– Opstapplaats
– Je telefoonnummer
– Je lidnummer (indien lid van FSV De Feijenoorder)
– Aangeven of je alleen met de bus wilt reizen of ook een wedstrijdkaart wilt.

Betalen
Na aanmelding ontvang je een e-mailbevestiging met hierin de gegevens waar je het bedrag naar mag overmaken. We laten voor 23 april definitief weten of er genoeg deelnemers zijn voor de partybus om het door te laten gaan!

Reisinformatie
FSV De Feijenoorder zorgt voor reisbegeleiding gedurende de reis. Elke deelnemer ontvangt bij aanmelding een bevestiging. Uiterlijk 1 week voor aanvang van de reis ontvang je een e-mail met de exacte vertrektijd, adres en verdere informatie.

Direct na de wedstrijd zal de bus op dezelfde plek vertrekken waar je afgezet bent (vlakbij de Kuip).


-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder