Kom zondag naar de eerste openbare training van Feyenoord!

0
1951

De selectie van Feyenoord presenteert zich dit weekend voor het eerst dit seizoen aan het eigen publiek. Dit gebeurt tijdens de eerste openbare training van het seizoen 2019-2020, zondag 30 juni vanaf 11:00 uur in De Kuip.

Feyenoord, FSV De Feijenoorder en De Noordzijde hopen op een warm welkom voor Jaap Stam en zijn team.

Zoals je kon teruglezen in het bericht van Feyenoord is er in samenwerking met supporters (FSV De Feijenoorder en De Noordzijde) een sfeeractie voorbereid. Samen hebben we gekeken om de eerste (openbare) training weer wat kleur te geven! Het is een eerste opzet welke we de volgende keer groter willen uitwerken.

Naast de eerste (openbare) training is het nieuwe thuistenue ook verkrijgbaar. We kunnen alvast verklappen dat hij rood-wit is. De Legioenzaal is zondag vanaf 10:00 uur geopend.

De poorten van het stadion zijn zondag vanaf 10:00 uur geopend en de training duurt naar verwachting tot ongeveer 12:30 uur. Feyenoord heeft een pagina met informatie voor zondag opgesteld en dit lees je in dit bericht.

Tot zondag!


-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder
DELEN
Vorig artikelJaap Stam
Volgend artikelVan het bestuur – juni 2019