Wedstrijdmascotte Feyenoord-Fortuna Sittard

0
1694

Voor Luc kwam er zaterdag een droom uit. De speler van Sportclub Monster, team JO9-1 was de wedstrijdmascotte bij Feyenoord-Fortuna Sittard.

Luc gaf een hand aan Jens Toornstra. Ging op de foto met Hélène Hendriks van FOX Sports NL. Trapte een balletje met Jan-Arie van der Heijden en Sven van Beek. Gaf een voorspelling van de uitslag van #FEYfor aan speaker Peter Houtman. Ging met zijn favoriet Steven Berghuis op de foto en liep met scheidsrechter Bas Nijhuis het veld op. Samen met zijn vader en opa keek hij hierna de wedstrijd en zag zijn club met 2-1 winnen.

De wedstrijdmascotte wordt georganiseerd vanuit de supportersvereniging. Prachtig om te zien dat kleine Kameraadjes zo dichtbij hun helden kunnen komen.


-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder