Actie: Breng Feyenoord naar een verzorgingshuis

0
1940

Update: Actie breng Feyenoord naar een verzorgingshuis

Als Feijenoorder ben je nooit alleen en dat heeft deze actie maar weer eens bewezen. Hartverwarmend om te zien hoeveel zorgverleners hun bewoners een hart onder de riem willen steken door zich aan te melden voor deze actie. We kregen aanvragen van verzorgingshuizen in Rotterdam, Maassluis, Vlaardingen, Schiedam, Monster, Hoogvliet, Spijkenisse, Sliedrecht, Zwijndrecht, Dordrecht, Puttershoek, ‘s-Gravendeel, Hellevoetsluis, Gouda, Didam, Oosterhout en Doorn. 

Feyenoord liefde zit overal!

We gingen uit van maximaal 20 pakketten, echter kregen we veel meer aanvragen binnen. Uiteraard wilde we niemand teleurstellen en hebben we snel nog pakketten bijgemaakt. Alle verzorgingshuizen waarvoor een pakket beschikbaar is, hebben een bericht ontvangen. Indrukwekkend waren de e-mails van de medewerkers van de verzorgingshuizen. Kamers vol met Feyenoord spullen, bewoners die het altijd over Feyenoord hebben en alles volgen over de belangrijkste bijzaak in het leven: FEYENOORD! 

De spullen gaan dus goed terecht komen.

Feijenoorder. Dat ben ik. Dat ben jij. Feijenoorders, dat zijn wij!


Het coronavirus raakt ons allemaal. Momenteel zijn er veel verzorgingshuizen gesloten, vanwege het virus. Je (groot-) ouders bezoeken kan momenteel helaas niet. Het zorgpersoneel in verzorgingshuizen draait overuren om de best mogelijke zorg en aandacht te geven. Dit waarderen we enorm! Er zijn al verschillende initiatieven ontstaan om het zorgpersoneel en de bewoners van de verzorgingshuizen te ondersteunen. Denk hierbij aan kwekers die bloemen afgeven, visboeren die verse vis langsbrengen, artiesten die kosteloos komen optreden en het sturen van kaartjes.

FSV De Feijenoorder wil ook een gebaar maken naar de verzorgingshuizen in Rotterdam en omgeving. Wij willen edities van ons magazine Hand in Hand bezorgen, samen met een aantal rood-witte items zoals sjaals en bekers. Flink wat leesplezier en we hopen hiermee de bewoners en het personeel een hart onder de riem te steken!

Ken jij Feijenoorders die in een verzorgingshuis zitten? Een contactpersoon van het verzorgingshuis kan dan een e-mail sturen naar info@defeijenoorder.nl waarna we contact opnemen om de beste manier van aflevering af te stemmen. We hebben 20 tassen klaar staan om af te leveren.

#FeyenoordThuis #HandinHand #roodwitgebaar #klappenvoordezorg #coronavirus #supportersvereniging


-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder