Stuur je foto in met Wim Jansen

0
1189

Meer dan 400 wedstrijden speelde Wim Jansen voor Feyenoord. Hij werd meerdere keren kampioen van Nederland en won onder andere: de Europacup 1, de UEFA Cup รฉn de Wereldbeker. Daarnaast was Wim Jansen ook actief als trainer en technisch directeur. Een echte Feyenoorder.

Voor het supportersmagzine van Feyenoord zijn we op zoek naar fotoโ€™s van Wim Jansen mรฉt eventueel een herinnering/anekdote. Fotoโ€™s van deze oer-Feyenoorder alleen en/of samen met jou/anderen. Onze redactie is benieuwd.

๐—ฆ๐˜๐˜‚๐˜‚๐—ฟ ๐—ท๐—ฒ ๐—ณ๐—ผ๐˜๐—ผ ๐—ถ๐—ป
Stuur de fotoโ€™s (graag wel in een hoge resolutie i.v.m. het afdrukken) naar handinhand@defeijenoorder.nl

Heb je alleen een afgedrukte foto met Wim Jansen maar niet digitaal? Stuur dan ook een e-mail naar handinhand@defeijenoorder.nl met een omschrijving van de foto. Indien we de foto kunnen gebruiken maken we een afspraak om de foto in te scannen.

-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder