Skip to content

Que si, Que no, Que Luis Sinisterra

WAT EEN AVOND!

De belangrijke wedstrijd Feyenoord – IF Elfsborg werd 20.00 uur geopend met een vlaggenzee op de gele zijde van het stadion. Met luid applaus en gezang straalde Feyenoord vanaf minuut 1 vertrouwen uit.

Na een paar mooie aanvallen en goed opbouwend voetbal, zorgde Luis Sinisterra voor de 1-0 voor Feyenoord. Nog geen 5 minuten later was het de sterke Alireza Jahanbakhsh met de 2-0. En zoals de titel van dit bericht al verklapt, zorgde opnieuw Luis Sinisterra voor de 3-0 in de 37e minuut. Met de 3-0 op het scorebord ging Feyenoord de rust in.

Minuut 48, Que si, Que no, Que Luis Sinisterra! 4-0 door de prachtige voorzet van Marcus Holmgren Pedersen en de kopbal van Sinisterra. En op het moment dat iedereen denkt dat de mannen uit Zweden met 4-0 naar huis worden gestuurd, schiet Bryan Linssen de 5-0 binnen!

Na zowel rood aan de kant van IF Elfsborg als aan de kant van Feyenoord (voor de overtreding van Justin Bijlow), wint Feyenoord met 5-0 van het Zweedse IF Elfsborg.

Volgende week donderdag staat de uitwedstrijd op het programma!

Foto’s door: Danny de Groot en Yannick Verhoeven