Skip to content

Casper van Eijck hoofdgast bij de Professor Feyenoord Quiz

De aanmeldingen stromen binnen en over een aantal weken is het tijd voor de Professor Feyenoord Quiz. Gedurende de afgelopen jaren zijn er honderden vragen voorbij gekomen, zijn er fantastische hoofdgasten aanwezig geweest en hebben we vele peinzende supporters naar de vragen zien kijken. De avonden staan altijd garant voor een hoop gezelligheid en originele vragen.

Hoofdgast
We zijn vereerd dat Casper van Eijck onze hoofdgast is van de avond. De oud-clubarts reikt de prijzen uit aan de winnaars en zal uiteraard meer vertellen over zijn tijd bij Feyenoord en over zijn stichting Support Casper. Tijdens de avond zijn er ook mogelijkheden om te doneren voor Support Casper. Support Casper werkt aan een baanbrekend onderzoek, tegen alvleesklierkanker.

Nieuwe editie op 12 november 2021
Dit jaar organiseren we de enige echte Feyenoord-quiz op 12 november 2021! De zaal is open vanaf 18.30 uur en we starten om 19.30 uur. Nieuwe vragen, nieuwe rondes, dus nieuwe kansen. Het excuus Kees van Gent wint altijd kan niet meer gebruikt worden want Kees heeft een transfer gemaakt naar de organisatie en zal dus niet meedoen! Kom jij gezellig langs op Varkenoord?

Opzet Professor Feyenoord
We beginnen de avond met twee rondes die je in duo’s mag beantwoorden. Het is geen probleem als je je alleen inschrijft. Dan zorgen wij voor een partner. Als laatste volgt de finaleronde die individueel gespeeld wordt. Een extra element is de Kahoot-ronde. De antwoorden hiervoor geef je met je telefoon.

Ga jij naar huis met de Professor Feyenoord titel?
Schrijf je dan nu in door een e-mail te sturen naar [email protected] met de volgende gegevens:
– Voor- en achternaam. Speel je met een partner dan graag zijn/haar naam ook vermelden.
– Telefoonnummer

Details:
– Datum: 12 november 2021.
– Locatie: Olympiaweg 280, 3078 HT in Rotterdam.
– Aanvang: 19.30 uur, inloop vanaf 18.30 uur.
– Deelname is gratis, elke deelnemer ontvangt een unieke Professor Feyenoord vaan.
– De vragen lopen uiteen van makkelijk tot moeilijk en van het heden tot ons roemruchte verleden. Allemaal over onze mooie club Feyenoord.
– De presentatie is in handen van Frank Vijg.
– Ook dit jaar stellen we weer een unieke prijs tentoon, beschikbaar gesteld door het Feyenoord Museum.
– Niet deelnemen? Supporters zijn van harte welkom! De tap staat uiteraard open.
– Deelnemers aan de Professor Feyenoord Quiz kunnen de scheurkalender voor €12,- (i.p.v. €15,95) aanschaffen tijdens de avond!
– COVID-19: Deelnemers dienen bij binnenkomst een QR-code te tonen waarmee zij kunnen aantonen dat ze volledig gevaccineerd zijn óf getest op corona.

NIEUW: De Professor Feyenoord Scheurkalender 2022
De Professor Feyenoord Quiz is beroemd en berucht. Een quiz vol Feyenoord-vragen met makkelijke vragen maar ook met hersenkrakers. De organisatie van Professor Feyenoord laat je nu het hele jaar genieten van onze mooi club doormiddel van een Professor Feyenoord scheurkalender. Elke dag een nieuwe vraag waarna je de vraag kunt afscheuren of omslaan. Uiteraard is de scheurkalender voor elke Feyenoorder “te doen” qua vraagstellingen. Klik hier om de scheurkalender te bestellen. Je komt gedurende het jaar meer te weten over (oud)spelers, bijzondere wedstrijden en mijlpalen uit de geschiedenis van Feyenoord. Onder meer 7-voudig Professor Feyenoord winnaar Kees van Gent heeft meegewerkt aan de scheurkalender. In de scheurkalender is elke week een Feyenoord-foto verwerkt uit het Piet Bouts archief of uit het archief van Edwin Verheul.

Bestel de scheurkalender en ontvang gratis een Feyenoord-bierbeker!

Je kunt de Professor Feyenoord scheurkalender nu bestellen. Bestel je de scheurkalender vóór 31 december dan ontvang je 1 unieke bierbeker met hierop een opdruk van Coen Moulijn, Rinus Israël & Theo Laseroms (met de Wereldbeker), Eddy Pieters Graafland of Gerard Meijer. De bierbeker wordt samen met de scheurkalender naar je verstuurd. Voor de bierbeker is het principe op=op van toepassing!