woensdag 19 september 2018

Direct lid worden

Via dit formulier kun je eenvoudig lid worden van FSV De Feijenoorder en gebruik gaan maken van de vele voordelen en acties die je bij het lidmaatschap krijgt. Uiteraard ontvang je zo snel mogelijk ons Feyenoord magazine: Hand in Hand (bij een lidmaatschap inclusief Hand in Hand) en krijg je het welkomstgeschenk thuis gezonden.

Velden die verplicht zijn worden gemarkeerd met (*)

Persoonlijke gegevens

 Man Vrouw

Adresgegevens

ContactgegevensLidmaatschap voorkeurenBetalingsgegevens


iDEAL Incasso 

Als u incasso kiest gaat u akkoord met de incasso machtiging.FSV De Feijenoorder heeft 5 lidmaatschappen;

1. Lidmaatschap inclusief de Hand in Hand, €30,- per jaar

Door middel van het lidmaatschap bent u niet alleen lid van FSV De Feijenoorder. U ontvangt ook 10x per jaar het huisblad Hand in Hand.

In de Hand in Hand zijn fantastische achtergrondverhalen te lezen over onze mooie club. Historische verhalen worden afgewisseld met interessante weetjes en feitjes. De redactie van Hand in Hand bestaat voor 100% uit Feyenoord-supporters. Verder zijn uiteraard alle columns over actualiteiten rondom Feyenoord een genot om te lezen. Als laatste neemt het bestuur van FSV De Feijenoorder u mee in een aantal actualiteiten die spelen op het gebied van supporterszaken.

Als u besluit om een lidmaatschap inclusief Hand in Hand aan te gaan bij FSV De Feijenoorder krijgt u, naast de vele voordelen en ons magazine Hand In Hand een Feyenoord gerelateerd welkomstgeschenk.

2. 1908-Lidmaatschap, €19,08 per jaar

Het bedrag van een 1908-Lidmaatschap is niet zo maar gekozen. Voor €19,08 per jaar gelinkt aan het oprichtingsjaar van de club kunt u 1908-Lid worden van FSV De Feijenoorder. U ontvangt alle voordelen van de vereniging alleen krijgt u niet het magazine de hand in hand thuisgestuurd. 1908-Leden ontvangen wel nieuwsbrieven met informatie over het reilen en zeilen van de vereniging. 1908-Leden ontvangen een sjaal als welkomstgeschenk of kunnen kiezen voor een donatie aan de Dirk Kuyt Foundation.

3. Buitenlandlidmaatschap, €65,- per jaar

Feyenoord supporters zitten over de hele wereld van Argentinië tot Dubai. FSV De Feijenoorder geeft deze Feyenoord supporters de kans om hun club te blijven volgen doormiddel van het buitenlandlidmaatschap. 10x per jaar gaat het magazine de gehele wereld over.

4. Jongerenlidmaatschap, €12,- per jaar

Speciaal voor de jongeren die te oud zijn voor de kameraadjes heeft FSV De Feijenoorder in samenwerking met de Dirk Kuyt foundation het jongerenlidmaatschap ontwikkeld. Dit lidmaatschap is voor jongeren in de leeftijd van 14-18 jaar. De kosten bedragen € 12,- per jaar (€ 1,-  per maand en als supporter ben jij de 12e man!) Van deze contributie gaat €6,- naar de Dirk Kuyt Foundation, daarmee wordt de foundation gesteund die het mogelijk maakt om mensen met een beperking te laten sporten. Alle jongeren ontvangen een speciale nieuwsbrief en een door Dirk Kuyt gesigneerde spelerskaart.

5. Bedrijfslidmaatschap, minimaal €150,- (Excl. Btw) per jaar

FSV De Feijenoorder kan niet zonder trouwe leden, vrijwilligers en sponsoren. Speciaal voor bedrijven heeft FSV De Feijenoorder een bedrijfslidmaatschap ontwikkelt. Met een bedrijfslidmaatschap wordt een belangrijke bijdrage gedaan om de activiteiten van de FSV De Feijenoorder te ondersteunen en het biedt een leuke incentive voor de medewerkers en/of relaties. De minimale bijdrage bedraagt slechts € 150,00 (excl. BTW), inclusief lidmaatschap voor vijf medewerkers. Voor iedere medewerker meer betekent dit een extra bijdrage van € 30,00 (excl. BTW). Klik hier voor meer informatie.

Welkomstcadeau