6.4 C
Rotterdam,NL
woensdag 20 november 2019

Direct lid worden

Via dit formulier kun je eenvoudig lid worden van FSV De Feijenoorder en gebruik gaan maken van de vele voordelen en acties die je bij het lidmaatschap krijgt. Uiteraard ontvang je zo snel mogelijk ons Feyenoord magazine: Hand in Hand (bij een lidmaatschap inclusief Hand in Hand) en krijg je het welkomstgeschenk thuis gezonden.

Velden die verplicht zijn worden gemarkeerd met (*)

Persoonlijke gegevens

ManVrouw

Adresgegevens

ContactgegevensLidmaatschap voorkeurenBetalingsgegevens


iDEALIncasso

Als u incasso kiest gaat u akkoord met de incasso machtiging.
FSV De Feijenoorder kent vijf lidmaatschappen:

1. Hoofdlidmaatschap incl. Hand in Hand (€30 per jaar)

Met het hoofdlidmaatschap ben je lid van FSV De Feijenoorder en ontvang je 10x per jaar ons supportersmagazine Hand in Hand.

In Hand in Hand zijn fantastische achtergrondverhalen te lezen over onze mooie club. Verhalen over de rijke clubhistorie worden afgewisseld met interviews, columns en interessante feiten en wetenswaardigheden. De redactie van Hand in Hand bestaat voor 100% uit Feyenoord-supporters.

Als je kiest voor het hoofdlidmaatschap van FSV De Feijenoorder ontvang je, naast de vele ledenvoordelen – zoals korting op artikelen in onze webshop – en ons supportersmagazine Hand in Hand, een Feyenoord-gerelateerd welkomstgeschenk.

2. 1908-Lidmaatschap (€19,08 per jaar)

Het 1908-lidmaatschap is niet zo maar gekozen. 1908 is het oprichtingsjaar van Feyenoord en voor €19,08 verzeker je je van alle voordelen van de vereniging, zonder het supportersmagazine Hand in Hand. Je ontvangt de speciale e-mailnieuwsbrief met informatie en aanbiedingen voor onze leden. 1908-Leden ontvangen als welkomstgeschenk een sjaal van De Feijenoorder. Je kunt ook kiezen voor een donatie aan de Dirk Kuyt Foundation.

3. Buitenlandlidmaatschap (€65 per jaar)

Feyenoord-supporters zitten over de hele wereld, van Argentinië tot en met Dubai. FSV De Feijenoorder geeft ook deze supporters graag de kans hun club te blijven volgen. Met het buitenlandlidmaatschap reist ons magazine Hand in Hand jou 10x per jaar over de hele wereld achterna.

4. Jongerenlidmaatschap (€12 per jaar)

Ben je 14 jaar of ouder en de Kameraadjes ontgroeid, dan is het jongerenlidmaatschap van FSV De Feijenoorder iets voor jou. Ontwikkeld in samenwerking met de Dirk Kuyt Foundation. Speciaal voor Feijenoorders in de leeftijd van 14-18 jaar. Slechts €12 per jaar ofwel €1 per maand en de helft hiervan gaat naar de Dirk Kuyt Foundation. Je steunt dus de foundation van Dirk Kuyt, die het mogelijk maakt mensen met een beperking te laten sporten. Je ontvangt een speciale nieuwsbrief en een door Dirk Kuyt gesigneerde spelerskaart.

5. Bedrijfslidmaatschap (min. €150 per jaar, excl. btw)

FSV De Feijenoorder kan niet zonder trouwe leden, vrijwilligers en sponsoren. Speciaal voor bedrijven kent FSV De Feijenoorder het bedrijfslidmaatschap. Met een bedrijfslidmaatschap steun je de activiteiten van FSV De Feijenoorder en bied je een leuke incentive voor je medewerkers en/of relaties. De minimale bijdrage bedraagt €150 excl. btw, inclusief lidmaatschap voor vijf medewerkers. Voor iedere medewerker meer betekent dit een extra bijdrage van €30 excl. btw per jaar. Klik hier voor meer informatie.

Welkomstcadeau