Partners

FSV De Feijenoorder biedt haar leden ledenkorting. Op vertoon van de ledenpas, krijg je een korting of attentie bij onze FSV De Feijenoorder partners of in de fanshop van Feyenoord.

Ledenaanbiedingen

FSV De Feijenoorder heeft Partnerschappen afgesloten met diverse bedrijven. Als lid profiteert u door bij deze partners een product af te nemen. Bij een bezoek van u aan onderstaande bedrijven/partners kunnen leden van FSV De Feijenoorder op vertoon van hun lidmaatschapsbewijs korting, gratis toegang of attentie krijgen. Veel van deze bedrijven zijn herkenbaar aan de FSV De Feijenoorder Partnersticker. Word lid!

Bedrijfslidmaatschap

Bedrijven kunnen lid worden van FSV De Feijenoorder. Bedrijven kunnen hun relaties/medewerkers een lidmaatschap aanbieden van FSV De Feijenoorder. De relaties/medewerkers ontvangen hiervoor ons magazine de Hand in Hand. Naast ons blad kunt u als bedrijf uw logo op onze website plaatsen. Wilt u ook een bedrijfslidmaatschap? Klik hier voor meer informatie.

Partners van FSV De Feijenoorder

Naast de bovenstaande ledenacties heeft FSV De Feijenoorder ook een aantal trouwe sponsoren: Vrienden van FSV De Feijenoorder. Hieronder een compleet overzicht van alle sponsors. Ook interesse om een bijdrage te leveren? Dan kunt u contact opnemen met ons kantoor via telefoonnummer: +31 (0)10-4325126.

Logog