maandag 17 december 2018

Direct lid worden

Via dit formulier kun je eenvoudig lid worden van FSV De Feijenoorder en gebruik gaan maken van de vele voordelen en acties die je bij het lidmaatschap krijgt. Uiteraard ontvang je zo snel mogelijk ons Feyenoord magazine: Hand in Hand (bij een lidmaatschap inclusief Hand in Hand) en krijg je het welkomstgeschenk thuis gezonden.

Velden die verplicht zijn worden gemarkeerd met (*)

Persoonlijke gegevens

 Man Vrouw

Adresgegevens

ContactgegevensLidmaatschap voorkeurenBetalingsgegevens


iDEAL Incasso 

Als u incasso kiest gaat u akkoord met de incasso machtiging.Als u besluit lid te worden van FSV De Feijenoorder dan ondersteunt u de enige door Feyenoord erkende supportersvereniging.

6 redenen om lid te worden van FSV De Feijenoorder:

  1. FSV De Feijenoorder organiseert en ondersteunt de sfeeracties in het stadion.
  2. FSV De Feijenoorder heeft een eigen clubblad genaamd de Hand in Hand. Bij een hoofdlidmaatschap krijgt u 10x per jaar het blad met alle informatie over Feyenoord en haar supporters.
  3. FSV De Feijenoorder organiseert activiteiten voor haar leden. De professor Feyenoord quiz, voetbaltoernooien, de legioenzaal en de supportersreizen naar het buitenland zijn hier goede voorbeelden van.Cover FSV De Feijenoorder
  4. FSV De Feijenoorder behartigt de belangen van de Feyenoord supporters. De vereniging zorgt voor saamhorigheid en laat supporters met elkaar in contact komen.
  5. FSV De Feijenoorder draait op vrijwilligers. Samen met u maken we FSV De Feijenoorder sterker en ondersteunt u de spelers van Feyenoord.
  6. FSV De Feijenoorder is Corporate Partner van de Dirk Kuyt Foundation. FSV De Feijenoorder werft fondsen en vrijwilligers voor de Dirk Kuyt Foundation. De Foundation organiseert en ondersteunt sportevenementen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking.

Naast bovenstaande redenen ontvangt u bij het aanmelden
van een hoofdlidmaatschap een Feyenoord gerelateerd cadeau!

Welkomstcadeau

IMG_5028