donderdag 17 januari 2019

Direct lid worden

Via dit formulier kun je eenvoudig lid worden van FSV De Feijenoorder en gebruik gaan maken van de vele voordelen en acties die je bij het lidmaatschap krijgt. Uiteraard ontvang je zo snel mogelijk ons Feyenoord magazine: Hand in Hand (bij een lidmaatschap inclusief Hand in Hand) en krijg je het welkomstgeschenk thuis gezonden.

Velden die verplicht zijn worden gemarkeerd met (*)

Persoonlijke gegevens

 Man Vrouw

Adresgegevens

ContactgegevensLidmaatschap voorkeurenBetalingsgegevens


iDEAL Incasso 

Als u incasso kiest gaat u akkoord met de incasso machtiging.Als lid van FSV De Feijenoorder ondersteun je de enige door Feyenoord erkende supportersvereniging.

6 Goede redenen om je aan te sluiten bij
FSV De Feijenoorder:

  1. FSV De Feijenoorder organiseert en ondersteunt de sfeeracties in het stadion.
  2. FSV De Feijenoorder heeft een eigen clubblad: Hand in Hand. Bij een hoofdlidmaatschap krijg je 10x per jaar het blad met alle informatie over Feyenoord en haar supporters.
  3. FSV De Feijenoorder organiseert activiteiten voor haar leden. De Professor Feyenoord quiz, voetbaltoernooien, de legioenzaal en de supportersreizen naar het buitenland zijn hier goede voorbeelden van.Cover FSV De Feijenoorder
  4. FSV De Feijenoorder behartigt de belangen van Feyenoord-supporters. De vereniging zorgt voor saamhorigheid en laat supporters met elkaar in contact komen.
  5. FSV De Feijenoorder draait op vrijwilligers. Samen met jou maken we FSV De Feijenoorder sterker en ondersteunen we met jou de spelers van Feyenoord.
  6. FSV De Feijenoorder is Corporate Partner van de Dirk Kuyt Foundation. FSV De Feijenoorder werft fondsen en vrijwilligers voor de Dirk Kuyt Foundation. De Foundation organiseert en ondersteunt sportevenementen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking.

Bij aanmelding voor het hoofdlidmaatschap ontvang je een
Feyenoord-gerelateerd cadeau!

Welkomstcadeau

IMG_5028