Herkenbaarheid FSV De Feijenoorder

0
2566

Kleding FSV De Feijenoorder

Het bestuur en kantoorpersoneel van FSV De Feijenoorder is in een nieuw jasje gestoken. Het doel van de polo’s en jasjes is om de herkenbaarheid te vergroten. Zie je een bestuurslid of kantoorpersoneel lopen en heb je een vraag? Stel hem dan gerust! Ben je niemand tegengekomen op een wedstrijddag maar heb je toch een vraag stel hem dan via: info@defeijenoorder.nl
FSV De Feijenoorder kleding

Feyenoord Supportersraad

De Feyenoord Supportersraad (FSR) is een afvaardiging van de Feyenoord supporters in het stadion. Het doel is om een luisterend oor te zijn en bij vragen/opmerkingen deze te kunnen door te zetten naar Feyenoord. De FSR komt 4x per jaar samen met Feyenoord bijeen om supporters onderwerpen te bespreken. Benieuwd wie er op jouw vak het aanspreekpunt is? Klik hier voor de pagina van de FSR, van elk FSR lid staat er een foto bij. Dringende vragen of opmerkingen over de FSR? Stuur dan een mail naar: supportersraad@defeijenoorder.nl

Vak Z (mindervalidenvak)

Leo van den End zit namens FSV De Feijenoorder op vak Z, mindervalide plaats 6. Leo zal voor de vereniging contact onderhouden met de mindervalide supporters op vak Z. 2x per jaar is er een mindervalide overleg tussen een afvaardiging van supporters en medewerkers van Feyenoord. Leo zal hier namens de vereniging aanwezig zijn en een verslag plaatsen op de mindervalidenvakken pagina op de website van FSV De Feijenoorder. Vragen over de mindervalide vakken kun je sturen naar: mindervalide@defeijenoorder.nl

Het bestuur wenst alle supporters een goed seizoen toe!


-Advertentie- Word lid van FSV De Feijenoorder