Sfeeracties

Het FSV De Feijenoorder sfeerteam organiseert de sfeeracties in het stadion. Doormiddel van sfeeracties probeert het sfeerteam de sfeer tijdens de wedstrijden van Feyenoord te stimuleren.
12-03-2017: Voetbal: Feyenoord-AZ: Rotterdam Foto: Edwin Verheul
De afgelopen jaren zijn de beelden van de sfeeracties de gehele wereld overgegaan. Voorbeelden hiervan zijn: de “Zilvervloot” tegen Sevilla, het Megadoek met het Stadswapen van Rotterdam tegen Ajax, 80 jaar De Kuip actie en de spandoekenreeks in het kampioensjaar 2016/2017.

Doelstelling:

Het sfeerteam van FSV De Feijenoorder heeft als doel om middels het organiseren van sfeeracties zowel de spelers als de supporters een extra impuls te geven. De sfeeracties zijn uniek in Nederland.
IMG_3797

Steun het sfeerteam

Zonder financiële steun kan het sfeerteam van FSV De Feijenoorder de mooie acties niet realiseren. Jaarlijks gaat een deel van de contributie van de leden van FSV De Feijenoorder naar de sfeeracties van het sfeerteam. Elk lid zorgt dus voor een financieel impuls en draagt zijn steentje bij voor een topsfeer.
De Zilvervloot

Wil je ook je steentje bijdragen aan de sfeeracties? Klik hier en word lid van FSV De Feijenoorder!

Wil je de sfeeracties ondersteunen als bedrijf? Stuur dan een e-mail naar: bedrijven@defeijenoorder.nl

Foto’s sfeeracties FSV De Feijenoorder:
26-02-2017: Voetbal: Feyenoord-PSV: Rotterdam Foto: Edwin Verheul16-04-2017: Voetbal: Feyenoord-FC Utrecht: Rotterdam Foto: Edwin VerheulMegadoek FSV De Feijenoorder17-12-2016: Voetbal: Feyenoord-Vitesse: Rotterdam Foto: Edwin VerheulHet Megadoek bij Feyenoord - Ajax. Speciaal gemaakt voor deze bekerwedstrijd.