Kameraadjes

Kameraadjes is de juniorclub van FSV De Feijenoorder en Feyenoord. Sinds april 2000 is dit het officiële orgaan voor supportertjes t/m 14 jaar.

Het doel van de Kameraadjes is een warme band te creëren met FSV De Feijenoorder en Feyenoord. Inmiddels zijn er meer dan 30.000 jongeren lid van de kameraadjes en hebben de Kameraadjes een eigen website. Klik hier om de website van de Kameraadjes te bezoeken.

Te oud voor de Kameraadjes?

Speciaal voor de jongeren die te oud zijn voor de kameraadjes heeft FSV De Feijenoorder in samenwerking met de Dirk Kuyt foundation het jongerenlidmaatschap ontwikkeld. Dit lidmaatschap is voor jongeren in de leeftijd van 14 tot 18 jaar. De kosten bedragen € 12,- per jaar (€ 1,-  per maand en als supporter ben jij de 12e man!) Van deze contributie gaat €6,- naar de Dirk Kuyt Foundation, daarmee wordt de foundation gesteund die het mogelijk maakt om mensen met een beperking te laten sporten. Alle jongeren ontvangen een speciale nieuwsbrief en een door Dirk Kuyt gesigneerde spelerskaart. Klik hier om je aan te melden!

30.000ste Kameraadje

De Juniorclub Kameraadjes bereikte in februari 2017 de mooie mijlpaal van 30.000 leden. Om dit te vieren, werd het 30.000ste Kameraadje in het zonnetje gezet rondom de wedstrijd Feyenoord – FC Groningen op 11-2-2017.

De 8-jarige Finn uit Capelle aan den IJssel werd thuis opgehaald met de Feyenoord-Opel, mocht als wedstrijdmascotte mee het veld op met de spelers en zag vervolgens samen met zijn vader, moeder, zus en 2.500 andere Kameraadjes hoe Feyenoord met 2-0 won van Groningen. ‘Het was gewoon echt heel leuk, echt waar,’ vatte Finn de dag na afloop kort maar krachtig samen.

Bekijk hieronder de video van de voor Finn onvergetelijke dag.

Coentje

Het boegbeeld van de Kameraadjes is Coentje. Vernoemd naar Coen Moulijn. Een populaire speler die in de jaren 60-70 de club heeft laten opbloeien.
Coentje

Lidmaatschap

Er zijn verschillende lidmaatschappen mogelijk. Klik hier om lid te worden.

Wedstrijdmascotte

Elke thuiswedstrijd is er een mascotte van de wedstrijd. De mascotte beleeft een mooie Feyenoord dag. De wedstrijd mascotte doet mee aan de warming-up, gaat op de foto met zijn favoriete speler en loopt aan de hand van de scheidsrechter het veld op. U begrijpt dat er meer aanmeldingen voor de wedstrijdmascotte zijn dan mogelijkheden. FSV De Feijenoorder loot naar aanleiding van de aanmeldingen de wedstrijdmascottes. Voorwaarde voor deelname is dat de wedstrijdmascotte lid is van de Kameraadjes. Wilt u een Kameraadje opgeven als wedstrijdmascotte? Stuur dan een e-mail naar info@defeijenoorder.nl
Milo-mascotte