Ledenvoordeel

FSV De Feijenoorder biedt haar leden korting. Op vertoon van de ledenpas of via het lidmaatschap krijg je een korting of attentie bij onze FSV De Feijenoorder partners.  

Ledenvoordeel met je ledenpas

Korting in de Feyenoord Fanshops

Leden van FSV De Feijenoorder ontvangen op vertoon van hun ledenpas 10% korting in de Feyenoord Fanshops.


Ledenvoordeel met een kortingscode

Korting in de FSV De Feijenoorder webshop

Leden van FSV De Feijenoorder profiteren van 10% korting in de webshop van de Supportersvereniging. Kortingscode niet bekend? Stuur een e-mail met je naw gegevens naar info@defeijenoorder.nl en leden ontvangen de code z.s.m.!

Korting in de FRFC1908 webshop

Leden van FSV De Feijenoorder profiteren van 10% korting in de webshop van FRFC1908. Kortingscode niet bekend? Stuur een e-mail met je naw gegevens naar info@defeijenoorder.nl en leden ontvangen de code z.s.m.!


Ledenvoordeel met je lidnummer

Korting in de webshop van Feyenoord

Leden van FSV De Feijenoorder van 10% korting in de webshop van Feyenoord. Voer jouw lidnummer in bij het kortingscode-veld in de winkelmand van www.feyenoordfanshop.nl. Je 10-cijferige lidnummer staat achterop je ledenpas.

Let op: je ontvangt geen 10% korting op afgeprijsde artikelen. Je ontvangt de korting alleen als je niet bent ingelogd in de webshop van Feyenoord.


Bedrijfslidmaatschap

Bedrijven kunnen lid worden van FSV De Feijenoorder. Bedrijven kunnen hun relaties/medewerkers een gratis lidmaatschap aanbieden van FSV De Feijenoorder. De relaties/medewerkers ontvangen o.a. ons magazine Hand in Hand en profiteren van ledenvoordeel. Bedrijven die een bedrijfslidmaatschap afsluiten kunnen hun logo+promotie tekst op deze pagina plaatsen. Ben jij een Feijenoorder met een eigen bedrijf en wil je graag de vereniging steunen? Sluit dan een bedrijfslidmaatschap af. Klik hier en meld je aan!

Trichis is een bureau dat boeken en bladen maakt. In opdracht van anderen, of omdat we het zelf belangrijk vinden om ze uit te geven. Bekijk hier de website van Trichis Publishing.

WL-ICT is dé specialist op het gebied van datanetwerken, glasvezeloplossingen en telecommunicatie. Om u te voorzien van een datanetwerk, glasvezel- en telecommunicatieoplossingen, geven wij graag advies op maat dat gebaseerd is op uw huidige én toekomstige behoeften. Bekijk hier de website van WL-ICT.

Fiscale en financiële belangenbehartiging van cliënten. Klik hier voor meer informatie.