Ledenvoordeel en bedrijfslidmaatschappen

FSV De Feijenoorder biedt haar leden verschillende kortingen en ledenvoordelen aan. Op vertoon van de ledenpas of via het lidmaatschap krijg je een korting of attentie bij onze FSV De Feijenoorder partners. 

Ledenvoordeel met je ledenpas Hoe kun je jouw ledenvoordeel verzilveren
Leden ontvangen op vertoon van hun ledenpas 15% korting in de Feyenoord Fanshops. De korting is niet van toepassing op afgeprijsde artikelen, shirtbedrukking en boeken.
Ben jij een fanatieke hardloper of wil je gaan beginnen met hardlopen? Ren dan snel naar Run2Day Rotterdam en profiteer van 10% korting op vertoon van je FSV De Feijenoorder ledenpas! Op de Meent 75a vind je alles op het gebied van hardlopen in een echte Rotterdamse omgeving. Het Run2Day team adviseert jou graag waarmee en hoe een betere hardloper te worden. 
Vanaf het seizoen 2020-2021 ontvangen leden 15% korting op wedstrijddagen bij Lyle & Scott Rotterdam op vertoon van de ledenpas. Leden ontvangen 15% korting (niet van toepassing op reeds afgeprijsde artikelen) op wedstrijddagen van Feyenoord (bij oefenwedstrijden, thuiswedstrijden, uitwedstrijden en bij Europese duels).
Ledenvoordeel met een kortingscode Hoe kun je jouw ledenvoordeel verzilveren
Leden profiteren van 10% korting in onze webshop. Kortingscode niet bekend? Stuur een e-mail met je adresgegevens naar info@defeijenoorder.nl en leden ontvangen de code.
Leden profiteren van 10% korting in de webshop van FRFC1908. Kortingscode niet bekend? Stuur een e-mail met je naw gegevens naar info@defeijenoorder.nl en leden ontvangen de code.
Leden profiteren t/m 31 juni 2021 van 10% korting op het gehele assortiment van fotolijsten.nl

Aanrader zijn de frameboxen. Klik hier voor het assortiment. Dankzij de framebox blijft je Feyenoord-shirt netjes tijdens het inlijsten en kun je later altijd switchen van shirt.

Kortingscode niet bekend? Stuur een e-mail met je naw gegevens naar info@defeijenoorder.nl en leden ontvangen de code.
Ken je Stadsjuwelen al? Zij verkopen stoere handgemaakte, echt zilveren 010 – armbanden van hoogwaardige kwaliteit voor een Rotterdams nuchtere prijs.

Laat onze zilveren sieraden ook jouw Rotterdamse verhaal vertellen! Enne… extra tof: voor leden van de Feijenoorder 15% korting in de webshop. Kortingscode niet bekend? Stuur een e-mail met je adresgegevens naar info@defeijenoorder.nl en leden ontvangen de code.
Wil je ook voetballen met unieke, gepersonaliseerde scheenbeschermers? Dan is dit je kans! Ga naar scheenbeschermers.nl en start gelijk met het ontwerpen van jouw eigen scheenbeschermers of maak een keuze uit één van de voorbeelden.

Leden ontvangen 10% korting bij bestellingen via scheenbeschermers.nl. Kortingscode niet bekend? Stuur een e-mail met je adresgegevens naar info@defeijenoorder.nl en leden ontvangen de code.
Ledenvoordeel met je lidnummer Hoe kun je jouw ledenvoordeel verzilveren
Leden ontvangen 15% korting in de webshop van Feyenoord. Voer jouw lidnummer in bij het kortingscode-veld in de winkelmand van www.feyenoordfanshop.nl. Je 10-cijferige lidnummer staat op de achterkant van je ledenpas. Let op: je ontvangt geen 15% korting op afgeprijsde artikelen, shirtbedrukking en boeken.. Je ontvangt de korting alleen als je niet bent ingelogd in de webshop van Feyenoord.

Bedrijfslidmaatschap

Bedrijven kunnen lid worden van FSV De Feijenoorder. Bedrijven kunnen hun relaties/medewerkers een gratis lidmaatschap aanbieden van FSV De Feijenoorder. De relaties/medewerkers ontvangen o.a. ons magazine Hand in Hand en profiteren van ledenvoordeel. Bedrijven die een bedrijfslidmaatschap afsluiten kunnen hun logo+promotie tekst op deze pagina plaatsen. Ben jij een Feijenoorder met een eigen bedrijf en wil je graag de vereniging steunen? Sluit dan een bedrijfslidmaatschap af. Klik hier en meld je aan!

BedrijfslidmaatschappenPartners van FSV De Feijenoorder
Trichis is een bureau dat boeken en bladen maakt. In opdracht van anderen, of omdat we het zelf belangrijk vinden om ze uit te geven. Bekijk hier de website van Trichis Publishing.
WL-ICT is dé specialist op het gebied van datanetwerken, glasvezeloplossingen en telecommunicatie. Bekijk hier de website van WL-ICT.
Fiscale en financiële belangenbehartiging van cliënten. Klik hier voor meer informatie.
Traas ongediertebestrijding is al bijna 25 jaar gespecialiseerd in de preventie van ongedierte en het bestrijden van ongedierte. Klik hier voor meer informatie.
Run2Day is al sinds 2003 dè hardloopspeciaalzaak van Rotterdam met een breed assortiment van schoenen, kleding en accessoires. Op de Meent 75a vind je alles op het gebied van hardlopen. Klik hier voor meer informatie.
Perfect bestaat al sinds 1955. Gestart als eenmanszaak in ‘reclame service’ en inmiddels gegroeid  tot een serieuze speler op het gebied van multi mediale marketing en communicatie. Voor deskundig advies en professionele dienstverlening ga je naar Perfect Groep.
Garfield Aluminium is een groothandel met bijna 50 jaar ervaring en een echte specialist in de markt voor aluminium profielen,  aluminium platen en aluminium band.  
Protex Oil is expert in scheepsmeeroliën en smeermiddelen.
Van der Zwan Dakwerken uit Den Haag staat met 5 ervaren dakdekkers garant voor vakwerk op alle platte, hellende en schuine daken.
24 Service BV is een volledig gecertificeerde en bevoegde slotenmaker om sleutels te (re)produceren, sluitplannen op te stellen en (maatwerk) cilinders te maken.
H.Z. Logistics is in meer dan 35 jaar uitgegroeid tot specialist in logistiek. Internationaal en intermodaal groupagetransport (temperatuur gereguleerd), distributie, scheepsbevoorrading en warehousing; dagelijks nemen wij klanten in met name Midden- en Zuid-Europa alle mogelijke logistieke zorgen uit handen. 
Logic Vision is al ruim 21 jaar leverancier van bedrijfssoftware gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wij bedienen organisaties in de branches Maritime, Energy & Industry met meer dan 3.000 gebruikers in binnen en buitenland.
De afkorting D.I.H. staat voor Data Installatie Hoogvliet. De doelstelling van D.I.H. Techniek is om zich in de markt te presenteren als partner installateur van koper- en glasvezel netwerken. D.I.H. Techniek hecht heel veel waarde aan een goede en langdurige samenwerking. Waarbij de wens van u, als klant, ten allertijden centraal staat!