Ledenvoordeel

FSV De Feijenoorder biedt haar leden korting. Op vertoon van de ledenpas of via het lidmaatschap krijg je een korting of attentie bij onze FSV De Feijenoorder partners.  

Ledenvoordeel met je ledenpas

 

 

Korting in de Feyenoord Fanshops

Leden van FSV De Feijenoorder ontvangen op vertoon van hun ledenpas 15% korting in de Feyenoord Fanshops.

 

Korting bij Run2Day Rotterdam

Ben jij een fanatieke hardloper of wil je gaan beginnen met hardlopen om van die Corona kilo’s af te komen? Ren dan snel naar Run2Day Rotterdam en profiteer van 10% korting op vertoon van je FSV De Feijenoorder ledenpas! Run2Day is al sinds 2003 dè hardloopspeciaalzaak van Rotterdam met een breed assortiment van schoenen, kleding en accessoires. Op de Meent 75a vind je alles op het gebied van hardlopen in een echte Rotterdamse omgeving. Het Run2Day team adviseert jou graag waarmee en hoe een betere hardloper te worden. 


 

Ledenvoordeel met een kortingscode

 

Korting in de FSV De Feijenoorder webshop

Leden van FSV De Feijenoorder profiteren van 10% korting in de webshop van de Supportersvereniging. Kortingscode niet bekend? Stuur een e-mail met je naw gegevens naar info@defeijenoorder.nl en leden ontvangen de code z.s.m.!

 

Korting in de FRFC1908 webshop

Leden van FSV De Feijenoorder profiteren van 10% korting in de webshop van FRFC1908. Kortingscode niet bekend? Stuur een e-mail met je naw gegevens naar info@defeijenoorder.nl en leden ontvangen de code z.s.m.!

 

Korting op je framebox bij Fotolijsten.nl

Leden van FSV De Feijenoorder profiteren t/m 31 juni 2021 van 10% korting op het gehele assortiment van fotolijsten.nl

Aanrader zijn de frameboxen. Klik hier voor het assortiment. Dankzij de framebox blijft je Feyenoord-shirt netjes tijdens het inlijsten en kun je later altijd switchen van shirt.

Leden van FSV De Feijenoorder hebben de kortingscode van 10% via een nieuwsbrief ontvangen. Is jouw e-mailadres bij ons niet bekend? Stuur deze dan in via info@defeijenoorder.nl en vermeld hierbij dat je graag de kortingscode wenst te ontvangen. We sturen de kortingscode dan na!

 

Korting in de Stadsjuwelen webshop

Ken je Stadsjuwelen al? zij verkopen stoere handgemaakte, echt zilveren 010 – armbanden van hoogwaardige kwaliteit voor een Rotterdams nuchtere prijs. Als ze vragen: ‘Waar kommie vandaan?’ dan zeg je gewoon: ‘Uit Rotterdam, natuurlijk, ken je dat niet aan mijn mooie armband zien dan?’

Laat onze zilveren sieraden ook jouw Rotterdamse verhaal vertellen! Enne… extra tof: voor leden van de Feijenoorder 15% korting in de webshop. Kortingscode niet bekend? Stuur een e-mail met je naw gegevens naar info@defeijenoorder.nl en leden ontvangen de code z.s.m.!

 

Korting in de webshop van scheenbeschermers.nl

Wil je ook voetballen met unieke, gepersonaliseerde scheenbeschermers?
Dan is dit je kans! Ga naar scheenbeschermers.nl en start gelijk met het ontwerpen van jouw eigen scheenbeschermers of maak een keuze uit één van de voorbeelden.

Leden ontvangen 10% korting bij bestellingen via scheenbeschermers.nl. Kortingscode niet bekend? Stuur een e-mail met je naw gegevens naar info@defeijenoorder.nl en leden ontvangen de code z.s.m.!


 

Ledenvoordeel met je lidnummer

 

Korting in de webshop van Feyenoord

Leden van FSV De Feijenoorder van 15% korting in de webshop van Feyenoord. Voer jouw lidnummer in bij het kortingscode-veld in de winkelmand van www.feyenoordfanshop.nl. Je 10-cijferige lidnummer staat achterop je ledenpas.

Let op: je ontvangt geen 15% korting op afgeprijsde artikelen. Je ontvangt de korting alleen als je niet bent ingelogd in de webshop van Feyenoord.


 

Bedrijfslidmaatschap

Bedrijven kunnen lid worden van FSV De Feijenoorder. Bedrijven kunnen hun relaties/medewerkers een gratis lidmaatschap aanbieden van FSV De Feijenoorder. De relaties/medewerkers ontvangen o.a. ons magazine Hand in Hand en profiteren van ledenvoordeel. Bedrijven die een bedrijfslidmaatschap afsluiten kunnen hun logo+promotie tekst op deze pagina plaatsen. Ben jij een Feijenoorder met een eigen bedrijf en wil je graag de vereniging steunen? Sluit dan een bedrijfslidmaatschap af. Klik hier en meld je aan!

 

Trichis is een bureau dat boeken en bladen maakt. In opdracht van anderen, of omdat we het zelf belangrijk vinden om ze uit te geven. Bekijk hier de website van Trichis Publishing.

 

WL-ICT is dé specialist op het gebied van datanetwerken, glasvezeloplossingen en telecommunicatie. Om u te voorzien van een datanetwerk, glasvezel- en telecommunicatieoplossingen, geven wij graag advies op maat dat gebaseerd is op uw huidige én toekomstige behoeften. Bekijk hier de website van WL-ICT.

 

Fiscale en financiële belangenbehartiging van cliënten. Klik hier voor meer informatie.

 

Traas ongediertebestrijding is al bijna 25 jaar gespecialiseerd in de preventie van ongedierte en het bestrijden van ongedierte. Klik hier voor meer informatie.

 

Korting bij Run2Day Rotterdam

Run2Day is al sinds 2003 dè hardloopspeciaalzaak van Rotterdam met een breed assortiment van schoenen, kleding en accessoires. Op de Meent 75a vind je alles op het gebied van hardlopen in een echte Rotterdamse omgeving. Klik hier voor meer informatie.