Skip to content

Voorinschrijving gestart: unieke luchtfoto van de huldiging

Fout: Contact formulier niet gevonden.

De Feijenoorder heeft een unieke foto ontvangen van de huldiging op de Coolsingel. De foto is gemaakt vanuit een helikopter. Een foto die aangeeft hoe groot Feyenoord en het Legioen is. Heel Rotterdam was gevuld met feestvierende supporters.

De Feijenoorder gaat de foto laten afdrukken op een Aluminium wandbord inclusief ophanging. Om de kosten zo laag mogelijk te houden is een minimum van 50 verkochte wandborden vereist. Via het onderstaande formulier kun jij je inschrijven voor een wandbord. Zodra er 50 wandborden zijn besteld zetten we het inschrijven om naar een definitieve order. Indien er geen 50 wandborden zijn besteld zal de vereniging de inschrijvers informeren dat het produceren van de wandborden niet doorgaat. UPDATE er zijn inmiddels 50 wandborden besteld. De productie is gestart en de aanmelders zijn geïnformeerd. Nog geen wandbord besteld? Vul het formulier in aan de rechterzijde en wees verzekerd van een unieke foto!

Afmeting

  • De afmeting is 60cm x 40cm
  • Aluminium wandbord
  • Inclusief ophangingsbevestiging
  • Op de foto staat aan de rechterkant in het klein het rood-witte F-je van De Feijenoorder

Prijzen:

Leden betalen: €79,95
Niet leden betalen: €94,95 (word lid en profiteer direct van ledenvoordeel)

1 inschrijving per aanvraagformulier

Het is niet mogelijk om meerdere wandborden op 1 aanvraagformulier in te schrijven. Vul hiervoor een nieuw aanvraagformulier in.

Aflevering wandbord

Er zijn 3 opties voor de aflevering:
1. Afhalen bij het De Feijenoorder Kantoor tijdens werkdagen en kantooruren. Adres: Coen Moulijnweg 53, 3077 AT Rotterdam.
2. Afhalen bij Foto Teunissen.  Adres Goudsteen 2, 3142 CA Maassluis
3. Verzending per post. Extra meerprijs: €8.95