19.5 C
Rotterdam,NL
zondag 15 september 2019

Direct lid worden

Via dit formulier kun je eenvoudig lid worden van FSV De Feijenoorder en gebruik gaan maken van de vele voordelen en acties die je bij het lidmaatschap krijgt. Uiteraard ontvang je zo snel mogelijk ons Feyenoord magazine: Hand in Hand (bij een lidmaatschap inclusief Hand in Hand) en krijg je het welkomstgeschenk thuis gezonden.

Velden die verplicht zijn worden gemarkeerd met (*)

Persoonlijke gegevens

ManVrouw

Adresgegevens

ContactgegevensLidmaatschap voorkeurenBetalingsgegevens


iDEALIncasso

Als u incasso kiest gaat u akkoord met de incasso machtiging.
Als je besluit lid te worden van FSV De Feijenoorder dan ondersteun je de enige door Feyenoord officiële erkende supportersvereniging.

Redenen om lid te worden van FSV De Feijenoorder:

  • FSV De Feijenoorder organiseert en ondersteunt de sfeeracties in het stadion.
  • FSV De Feijenoorder heeft een eigen clubblad genaamd de Hand in Hand. Bij een hoofdlidmaatschap krijg je 10x per jaar het blad met alle informatie over Feyenoord en haar supporters. 1x per jaar ontvangen leden een special over een clubicoon van Feyenoord.
  • Leden van FSV De Feijenoorder ontvangen 10% korting op het gehele assortiment in de (online) Feyenoord fanshops. Leden van FSV De Feijenoorder ontvangen 10% korting in de webshop van FSV De Feijenoorder.
  • FSV De Feijenoorder organiseert activiteiten voor haar leden. De professor Feyenoord quiz, voetbaltoernooien, de legioenzaal en de supportersreizen naar het buitenland zijn hier goede voorbeelden van.
  • FSV De Feijenoorder behartigt de belangen van de Feyenoord supporters. De vereniging zorgt voor saamhorigheid en laat supporters met elkaar in contact komen.
  • FSV De Feijenoorder draait op vrijwilligers. Samen met jou maken we FSV De Feijenoorder sterker en ondersteunen we de spelers van Feyenoord.
  • FSV De Feijenoorder is Corporate Partner van de Dirk Kuyt Foundation. FSV De Feijenoorder werft fondsen en vrijwilligers voor de Dirk Kuyt Foundation. De Foundation organiseert en ondersteunt sportevenementen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking.

Naast bovenstaande redenen ontvang je bij het aanmelden een Feyenoord gerelateerd cadeau!

Lidmaatschappen

Het lidmaatschap loopt van 1 juli tot en met 30 juni. Word je lid tijdens het seizoen dan wordt het lidmaatschapsgeld naar rato geïncasseerd: juli – december 100% en januari – juni 50%. Het lidmaatschap wordt automatisch, zonder tijdige opzegging, verlengd.